Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie: Vogelrichtlijn belemmert ontwikkeling Dronten

Datum nieuwsfeit: 15-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONFERENTIE: EU-VOGELRICHTLIJN EN HABITATRICHTLIJN

VOGELRICHTLIJN BELEMMERT ONTWIKKELING DRONTEN Dronten luidt de noodklok. Want de recreatieve doorontwikkeling van de gemeente en omstreken staat onder druk. Het kabinet wil 60 gebieden 1/6e deel van ons land aanwijzen als speciale vogelbeschermingszones. Dit, om te voldoen aan de Europese Vogelrichtlijn. Het gemeentebestuur voorziet vérstrekkende gevolgen, als de randmeren, het Ketelmeer, het IJsselmeer en het Markermeer - 1/3e deel van Flevoland - tot beschermingszones worden uitgeroepen.

Rond de toepassing van de Vogelrichtlijn bestaat veel onduidelijkheid. Ook zijn veel belanghebbenden nog onvoldoende op de hoogte van de gevolgen van deze maatregel. Daarom ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie