Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oproep: Ondersteun hongerstakers zonder papieren

Datum nieuwsfeit: 15-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ondersteun de hongerstakers zonder papieren!

Hallo,

Namens het nieuwe comité "Geen mens is illegaal" vraag ik je hierbij om onze lopende actie- en lobbycampagne ter ondersteuning van de slachtoffers van de Koppelingswet te ondersteunen. Dat kan door een financiële en/of andere bijdrage te leveren.

Op 5 januari 1999 heeft een breed verband van organisaties het landelijke comité "Geen mens is illegaal" opgericht. Tot die organisaties behoren Vereniging van vrouwen uit Turkije in Amsterdam (ATKB), Amsterdam Anders, Marokkaanse arbeiders zonder papieren (COMV), Federatie Democratische Arbeidersverenigingen Nl. (DIDF), Marokkaanse vereniging El Ouahda, Vereniging van mensen zonder verblijfsvergunning ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie