Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oracle en Inprise sluiten licentieovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 16-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Oracle en Inprise sluiten wereldwijde licentieovereenkomst voor Inprise ORB-technologie VisiBroker

Amstelveen, 12 februari 1999 - Leverancier van integratiesoftware en -services Inprise heeft een wereldwijde licentieovereenkomst afgesloten met Oracle. Oracle heeft zich volgens de overeenkomst vastgelegd om de komende jaren licenties af te nemen van VisiBroker, de ORB-technologie van Inprise. Oracle gaat VisiBroker gebruiken als standaard voor haar CORBA Object Request Broker (ORB)-technologie. Op dit moment is VisiBroker reeds geïntegreerd in Oracle-producten als Oracle8i en Oracle Application Server. De overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van enkele miljoenen dollars.

Inprise

Inprise is één van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige software en services die het ontwikkelen, ontsluiten en beheren van complexe enterprise-applicaties vereenvoudigen. De Inprise-divisie is gericht op het leveren van schaalbare, geïntegreerde softwareoplossingen voor grote bedrijven.

Inprise levert complete oplossingen van ontwikkeling, integratie en implementatie tot en met beheer van software-applicaties. De producten worden ondersteund door een uitgebreide serviceorganisatie voor Consulting, Training, Technical Support en Partner Programs. De divisie Borland.com levert de populaire productfamilie van ontwikkeltools, waaronder Delphi, C++Builder en JBuilder. Inprise is als Borland opgericht in 1983 en heeft wereldwijd ruim 900 werknemers. Het hoofdkantoor staat in Scotts Valley, in de Amerikaanse staat Californië.

Inprise: www.inprise.com

Voor meer informatie:

Inprise Corporation

Wim Hoek, Marketing Manager Benelux
Telefoon: 020 503 5100
Fax: 020 503 5170

Voor meer persinformatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Francine Loos
Telefoon: 030 656 5070
Fax: 030 656 5473
E-mail: (francine@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie