Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haalbaarheidsonderzoek reorganisatie Kodak afgerond

Datum nieuwsfeit: 16-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Haalbaarheidsonderzoek reorganisatie Kodak Nederland afgerond

Vianen, 16 februari 1999. Het onderzoek naar de haalbaarheid van verdere internationale integratie van diverse bedrijfsactiviteiten, zoals aangekondigd door de Benelux directie van Kodak in oktober vorig jaar, is onlangs voltooid. Op basis van de uitkomsten is de directie nu voornemens de destijds aangekondigde projecten te gaan uitvoeren. Vandaag heeft de directie daarover de Ondernemingsraad van Kodak Nederland ingelicht. Tot de voorgenomen reorganisaties behoort de verplaatsing van de afdelingen orderverwerking en debiteurenadministratie vanuit de Kodak vestiging in Vianen naar Parijs, Frankrijk. Alle zestien medewerkers van de genoemde afdelingen krijgen een baan in Parijs en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie