Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NVJ-bijeenkomst over RSI

Datum nieuwsfeit: 17-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Vereniging van journalisten

Bijeenkomst over RSI

RSI is de beroepsziekte van het jaar 2000. Journalisten vormen een belangrijke risicogroep. De NVJ houdt op 17 februari een symposium en informatiebeurs over RSI. Doel is het geven van voorlichting over de verschijnselen en het bieden van mogelijke oplossingen.

Tijdens de bijeenkomst in de Koningszaal van Artis te Amsterdam zal onder meer een ergonoom nadere uitleg geven over het herkennen van de eerste verschijnselen van RSI. In een 'parade der para-medici' komen allerlei vormen van therapie aan de orde. Ook komen journalisten aan het woord die inmiddels met RSI-klachten hebben te kampen. Voorts is er een beurs waar bijvoorbeeld een ergonomisch verantwoorde werkplek wordt gedemonstreerd.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Aanvang 12.00 uur 's middags. Toegang alleen na aanmelding vooraf: NVJ-secretariaat, Ellie Speet, tel: 020-6766771.

Amsterdam, 29 jan 99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie