Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Optreden Joe Cocker in Rotterdam geannuleerd

Datum nieuwsfeit: 18-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

expostbus51


VOLUMIA

Xander -Volumia!- alias Joe Cocker verliest stem

Xander de Buisonje -Volumia! alias Joe Cocker verliest zijn stem. Optreden vanavond in Rotterdam geannuleerd.

De maand februari staat voor de Nederlandse formatie Volumia! in het kader van de Marlboro Flashback Tour; bekende Nederlandse bands vertolken voor eenmaal hun idolen.
Zanger Xander de Buisonjé en band vertolken songs van Joe Cocker. Maar de hese klanken van Joe Cocker zijn hem fataal geworden.

Tijdens de tv-opnames van het optreden gisteren, 16 februari, in Leiden heeft Xander alles gegeven wat hij in zich had. Het optreden was de vijfde in een tour van acht optredens. Tijdens deze show werden er radio- en tv-opnamen gemaakt. Het gevolg is dat de, van zichzelf al wat hese zanger, nu zonder stem zit. Praten gaat nauwelijks, laat staan zingen. Op dokters-advies dient de zanger enkele dagen rust te nemen.
Het geplande optreden van vanavond in Plan C te Rotterdam kan hierdoor geen doorgang vinden. De show wordt onder voorbehoud verplaatst naar een nader te bepalen datum. De kaartjes blijven gewoon geldig of kunnen worden ingewisseld bij de voorverkoopadressen.

Foto(vrij van rechten) beschikbaar via ANP Net en digitale beeldbank ANP

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie