Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Candle's Roma geëvolueerd tot zakelijk integratieplatform

Datum nieuwsfeit: 19-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Candle's verbeterde Roma-familie biedt alles voor integratie van bedrijfstoepassingen

Roma geëvolueerd tot zakelijk integratieplatform

Nieuwegein, 19 februari 1999 - Candle Corporation, ontwikkelaar en leverancier van oplossingen voor de integratie en het beheer van informatiesystemen en applicaties, maakt bekend dat een aantal aanvullingen en upgrades beschikbaar beschikbaar zijn van de Roma-producten voor de ontwikkeling en integratie van E-Business-oplossingen. De nieuwe Roma-producten en de verbeteringen van het vlaggenschip Roma Business Services Platform (Roma BSP) bieden ondermeer ontwikkelfaciliteiten, een componentenplatform, automatisering van bedrijfsprocessen en managementgereedschappen voor de integratie van applicaties. Door deze uitbreidingen is de Roma-suite geëvolueerd tot een zakelijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie