Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking uitslag verkiezing Fiets van het Jaar 1999

Datum nieuwsfeit: 22-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FietsRAI


VERKIEZING FIETS VAN HET JAAR 1999' februari/1999 394

150 - 175

Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar door de Stichting Fiets! de Fiets van het Jaar worden gekozen. Een deskundige jury beoordeelt alle in het afgelopen jaar op de markt gebrachte nieuwe modellen van fietsen op een tiental aspecten, waaronder veilig-heid, rijgedrag, comfort, vormgeving enzovoorts. Alle fietsen worden uitsluitend op hun eigen merites beoordeeld. Dit betekent dat de
beoorde-oordelingsresultaten van de verschillende typen, met uiteenlopende gebruiksdoelen, volledig met elkaar te vergelijken zijn. Alle ter beoordeling aangeboden fietsen hebben daardoor een even grote kans om het predikaat Fiets van het Jaar in de wacht te slepen. De jury kiest behalve de Fiets van het Jaar nog twee of drie eervolle vermeldingen. De uitslag van de Fiets van het Jaar-verkiezing zal bekend worden gemaakt op 22 februari aanstaande.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie