Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schiphol beste belastingvrije winkelcentrum ter wereld

Datum nieuwsfeit: 22-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol beste belastingvrije winkelcentrum

Schiphol, 19 februari 1999 - Lezers van het Amerikaanse blad "Business Traveler International" hebben Amsterdam Airport Schiphol gekozen tot de luchthaven met het beste belastingvrije winkelcentrum ter wereld. De Londonse luchthaven Heathrow komt voor de lezers op de tweede plaats en Singapore Changi is nummer drie. Omdat het belastingvrije winkelcentrum van Schiphol, "Amsterdam Schiphol Shopping", voor de tiende achtereenvolgende keer als beste in de wereld is gekozen, heeft Schiphol bovendien een speciale prijs ontvangen voor een "Decade of Excellence in Duty Free Shopping".

In de beoordeling van de Amerikaanse lezers scoorden vooral het uitgebreide assortiment van Amsterdam Schiphol Shopping en de aantrekkelijkheid van de winkels zelf goed. Op dit moment wordt de drukste lounge van de luchthaven uitgebreid en gerenoveerd. In deze Lounge Centraal wordt eind 1999 een nieuw winkelconcept in gebruik genomen, met vijf winkeleilanden.

In de categorie "beste luchthaven van de wereld" kreeg Amsterdam Airport Schiphol de tweede prijs. De lezers van Business Traveler International kozen Singapore Changi als allerbeste luchthaven.

Amsterdam Airport Schiphol heeft sinds 1980 84 eerste prijzen gewonnen in diverse categoriën en van diverse internationale bladen en organisaties. Schiphol heeft prijzen gewonnen als beste luchthaven voor passagiers en vracht in Europa en de hele wereld, voor het beste shopping centrum, de beste horeca en voor het beste parkeerconcept.

010-1999/mb

© Amsterdam Airport Schiphol

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie