Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening nieuwbouw Defensie Werving & Selectie

Datum nieuwsfeit: 23-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


Persbericht

DV/PB12/99

Den Haag, 19 februari 1999

Opening nieuwbouw Defensie Werving & Selectie

Staatssecretaris van Defensie Henk van Hoof zal dinsdagmorgen (23 februari) in Amsterdam de nieuwbouw van de Defensie-organisatie voor Werving en Selectie (DWS) openen. DWS verzorgt de werving en selectie van al het militair- en burgerpersoneel voor de marine, landmacht, luchtmacht, marechaussee en het ministerie van Defensie.

DWS is uit doelmatigheidsoverwegingen in april 1996 opgericht.De afdelingen personeelsvoorziening van alle krijgsmachtdelen en het burgerpersoneel, die over het gehele land verspreid waren, zijn toen samengevoegd in een zogeheten "paars" defensie-bedrijf, dat ressorteert onder het Defensie Interservice Commando (Dico). Defensie is de grootste aanbieder van werkgelegenheid in ons land. Jaarlijks werft en keurt DWS enige duizenden werknemers voor Defensie. Dit jaar heeft de krijgsmacht ongeveer 8000 personeelsleden nodig.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie