Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres: Steel and Composite Structures

Datum nieuwsfeit: 24-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht TNO


1 juli 1998

Internationaal Congres: Steel and Composite Structures Delft, 24 en 25 februari 1999

Op 24 en 25 februari 1999 organiseert TNO Bouw in samenwerking met de Technische Universiteiten Delft en Eindhoven en de Onderzoekschool Bouw een internationaal congres: Staal- en Staalbetonconstructies. Het congres wordt gehouden in het auditorium van de Technische Universiteit Delft en biedt constructeurs en wetenschappelijke onderzoekers de mogelijkheid om zich in korte tijd op de hoogte te stellen van de bereikte resultaten van de ECCS en CEN-commissies die betrokken zijn bij het onderzoek en de regelgeving van stalen en composiet staalbetonconstructies. Het congres is tevens bedoeld om toekomstige ontwikkelingen, nieuwe technologieën en vindingen op het gebied van de staal- en staalbetonconstructies te signaleren.

De conferentie staat in het teken van de werkzaamheden van de ECCS en CEN-commissies waaraan Prof. ir. J.W.B. Stark jarenlang een belangrijke bijdrage heeft geleverd.

Op het tweedaagsprogramma staan diverse lezingen van, Prof. D. Anderson (UK), Prof. J.M. Aribert (F), dr. R. Bergman (D), Prof. H. Bode (D), M. Crisinel (CH), Prof. J.M. Davies (UK), Dr. T. Hagberg (N), Prof. G. Hanswille (D), Dr. J.P. Jaspart (B), Prof. B. Johanson (S), Dr. R.M. Lawson (UK), Prof. D.A. Nethercot (UK), Prof. T. Peköz (USA), Dr. R.J. Pope (UK), J.B. Schleich (L), Prof. G. Sedlacek (D), Prof. F. Tschemmernegg (A).

De kosten voor deelname aan het congres bedragen f. 850,-- (ex. BTW).

Nadere informatie omtrent het congres is te verkrijgen bij: Lidy Groot Congress Events, Postbus 83005, 1080 AA Amsterdam, telefoon 020 6793218 en tevens op Internet: www.tno.nl/instit/bouw/home.html

Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met de TNO Infodesk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie