Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statenverkiezingen: Radio M live vanuit stadhuis Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 24-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amersfoort


17 februari 1999

Statenverkiezingen, Radio M live vanuit stadhuis

Op woensdag 24 februari aanstaande vindt in het gemeentehuis een live- uitzending plaats van het programma 'De stem van M' door de regionale omroep Radio M. De uitzending vindt plaats in het kader van de verkiezingen voor Provinciale Staten die op 3 maart gehouden worden.

Het provinciebestuur en de omroep hopen met deze uitzending de verkiezingen bij Amersfoorters onder de aandacht te brengen; de uitzending wordt gewijd aan een onderwerp waarmee zowel de gemeente als de provincie te maken hebben. Aansluitend aan de uitzending vindt een openbaar gesprek plaats tussen burgemeester mw. Mr. A. Brouwer en Commissaris van de Koningin, de heer mr. B. Staal; daarin zullen beiden ook ingaan op de relatie tussen de provincie en de gemeente.

In het stadhuis is een kleine informatiemarkt van de provincie te zien en staat een stemmachine opgesteld. Mw. A. Kamp, gedeputeerde van de provincie, is aanwezig om informeel op vragen in te gaan. De uitzending van radio M vindt plaats van 19.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis is open vanaf 18.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie