Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wim Kok bezoekt Brabant

Datum nieuwsfeit: 24-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Partij van de Arbeid


Wim Kok bezoekt Brabant

19 februari 1999

PvdA-voorlichting

Op woensdag 24 februari bezoekt Wim Kok Brabant. Om 16.00 uur geeft hij een "Prominentencollege" bij de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg.

Daarna vertrekt Wim Kok naar Oirschot, waar hij om 17.30 uur in Café Oud Brabant, Markt 14, praat met inwoners van Oirschot.

Om 19.00 uur staat "de Tafel van Kok" in de foyer van het Chassétheater, C.Prinsenlaan 8 in Breda. Het thema van de avond is veiligheid. De lijsttrekker van de PvdA in Breda, Marja Heerkens schetst de lokale situatie in Breda.
Daarna schuiven ook Johan Stekelenburg, burgemeester Tilburg en korpsbeheerder, het Tweede Kamerlid Ella Kalsbeek, de Brabantse lijsttrekker Lambert Verheijen, districtschef Jan Peeters en Ali Eddaoudi, kandidaat raadslid.
Onder leiding van Frits Castrium, kandidaat Eerste Kamerlid, praten ze met Wim Kok over het integrale veiligheidsbeleid, meer blauw op straat en preventiemaatregelen.
Tijdens deze bijeenkomst biedt Ella Kalsbeek Wim Kok een plan aan met voornemens de veiligheid in straten en buurten te vergroten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie