Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Moret Ernst & Young neemt Unia Onderwijsbureaus over

Datum nieuwsfeit: 25-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


25 februari 1999

Moret Ernst & Young neemt Unia Onderwijsbureaus over

Op 24 februari jl. is het contract ondertekend waarmee de overname van Unia Onderwijsbureaus door Moret Ernst & Young officieel is bekrachtigd. Unia is gespecialiseerd in het voeren van personele en financiële administraties en het bieden van bestuurs- en managementondersteuning aan onderwijsinstellingen. Bij Unia werken ruim 110 werknemers. Moret Ernst & Young beschouwt het verwerven van Unia als een belangrijke stap in het verder verbreden van de dienstverlening aan onderwijsinstellingen.

Ontwikkelingen in het onderwijs vragen om adequate antwoorden in de vorm van specifieke dienstverlening. Voor Moret Ernst & Young betekent de overname een verdere uitbreiding van het productaanbod richting onderwijsgevend Nederland. Voor Unia betekent de overname door Moret Ernst & Young de mogelijkheid om verder te professionaliseren en te groeien. Unia zal onder haar eigen naam als zelfstandige dochtervennootschap van Moret Ernst & Young opereren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie