Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Watersportevenement HISWA in Amsterdam RAI

Datum nieuwsfeit: 27-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum: 28-10-1998
Bron: Amsterdam RAI
Onderwerp: HISWA '99, 27/2-7/3


27 februari - 7 maart 1999 Watersportevenement HISWA in Amsterdam RAI

Amtserdam RAI vormt van zaterdag 27 februari t/m zondag 7 maart 1999 het decor waar watersportliefhebbers elkaar ontmoeten voor de start van het nieuwe vaarseizoen met de 44e HISWA. Geen overbodige luxe, want met een kleine 600 exposanten is de HISWA het grootste watersportevenement van de Benelux.

De HISWA biedt als altijd veel omlijstende programmas. De populaire klassieke stalen- en houten jachten worden in het Klassiek- en houtbouwpaviljoen gepresenteerd. In een sfeer die neigt naar het nostalgische en ambachtelijk vakmanschap, worden moderne varianten gepresenteerd. Het culturele hart vormt het Zeehistorisch Paviljoen, waar lezingen en presentaties van allerlei organisaties en musea inzicht geven in het Nederlandse maritieme verleden.

Naast de traditionele chartervaart en CWO Vaarscholen zijn ook de aanbieders van binnen- en buitenlandse watersportvakanties present zoals op diverse plekken op de beursvloer zingen traditiegetrouw vele Shanty-koren de zeemansliederen van vroeger en nu. Last but not least is er de uitreiking van de HISWA Award, een prijs voor het meest innovatieve produkt dat op de HISWA getoond gaat worden.

Niet alleen voor buitenlandse, maar ook voor de Nederlandse bezoekers is een bezoek aan de HISWA prima te combineren met een bezoek aan Amsterdam. Er zijn enkelen aantrekkelijke bezoekers arrangementen. Voor meer informatie over deze arrangementen, kunt u contact opnemen met Holland Travel Team, Eline Froeling, tel: 070 - 307 62 60.

HISWA 99 is van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart dagelijks open van 10.00 - 18.00 uur. Entreeprijs 20,-pp; kinderen van
4 t/m 11 jaar en houders van CJP en pas 65 betalen 12,50-pp. Een gezinskaart (2 volwassenen en maximaal 2 kinderen tussen 4 en 11 jaar) kost 50,-.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie