Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq Solutions Academy: Europese top-informatici bijeen

Datum nieuwsfeit: 27-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Compaq Solutions Academy brengt Europese top-informatici bij elkaar Gouda, 25 februari 1999 - Compaq EMEA houdt van 27 februari tot en met 7 maart de Compaq Solutions Academy in congrescentrum de Koningshof te Veldhoven. Compaq organiseert deze bijeenkomst voor haar Europese Accredited Systems Engineers (ASE) en geeft hun tijdens deze week met seminars en intensieve trainingen de gelegenheid het certificaat ASE Professional te behalen. Ongeveer 200 ASE's uit heel Europa hebben zich voor het evenement ingeschreven.

De Compaq Solutions Academy is bedoeld voor de top van de Europese informatici. Het aangeboden trainingsprogramma is van een hoog niveau en is in hoge mate praktijkgericht. Daarnaast zorgt het contact tussen de Europese deelnemers voor onderlinge kennisuitwisseling. Er worden onder meer trainingen verzorgd in Baan- en SAP-integratie, Oracle- en Microsoft SQL Server-integratie, hoge beschikbaarheid en netwerkbeheer.

Compaq ASE's en ASE Professionals werken voornamelijk op het gebied van consultancy, verkoopondersteuning, planning van infrastructuren en prestatieoptimalisatie bij Compaq Business Partners. De Compaq Solutions Academy brengt specialisten uit diverse disciplines bij elkaar en verdiept in een intensieve trainingsweek de kennis van de deelnemers. De sessies worden afgesloten met een examen. Compaq onderstreept met de Compaq Solutions Academy het belang dat zij hecht aan samenwerking met leveranciers van besturingssystemen en toepassingen.

Het Compaq ASE-programma is een wereldwijd Compaq-specifiek programma dat zich richt op de integratie van Compaq-oplossingen met verschillende besturingssystemen en bedrijfskritische toepassingen. Het ASE Professional-certificaat is het hoogste certificaat dat Compaq Systems Engineers kunnen behalen.

Meer informatie is te vinden op www.ase.emea.compaq.com

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie