Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe gemeentegids Den Helder

Datum nieuwsfeit: 01-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Helder

Gemeentegids binnenkort in de bus

De gemeentegids Den Helder 1999 komt de eerste week van maart uit (week 9). Dit is enkele weken later dan verwacht. Oponthoud bij de uitgeverij is de oorzaak van de vertraging.
In de gemeentegids vindt u naast gemeentelijke informatie, vooral ook een overzicht van de culturele, maatschappelijke, recreatieve en economische voorzieningen in de gemeente. De gemeentegids is zodoende een handig naslagwerk. Voor nieuwkomers in Den Helder kan de gids als wegwijzer van dienst zijn bij het ontdekken van hun nieuwe woonplaats. Gids 1999 De gemeente en de uitgever van de gemeentegids, de firma Suurland Falkplan/Holland Advertising doen hun best de meest recente gegevens in het boekje te verwerken. Alle vermeldingen zijn hiervoor eind vorig jaar gecontroleerd en zonodig aangepast. Toch zullen er sinds de opmaak van de gids best wat gegevens zijn gewijzigd. Komt u onjuiste gegevens tegen, geef die dan aan ons door. U kunt dit doen door de bon achter in het boekje in te vullen en op te sturen. Datzelfde geldt voor organisaties c.q. instellingen die niet in de gids staan en die vinden dat dat wel het geval zou moeten zijn. Hebt u in week 9 nog geen gemeentegids ontvangen, belt u dan even met het Centraal Informatiepunt van de gemeente, telefoon 671333. U krijgt het boekje dan alsnog opgestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie