Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp bestemmingsplan Nassauwijk Voorschoten ter inzage

Datum nieuwsfeit: 01-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Voorschoten


Ontwerp eerste, partiële herzienng bestemmingsplan Nassauwijk

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken ingevolge artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat met ingang van 3 maart 1999 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van de eerste, partiële herziening van het bestemmingsplan Nassauwijk. De herziening betreft het geven van een woonbestemming aan gronden aan de Prins Bernhardlaan nabij de Ds. Fortgensschool en nabij het Burg. Berkhoutpark. Bij de locatie Burg. Berkhoutpark wordt tevens voorzien in de vestiging van een gebouw voor natuur- en milieueducatie.

Het ontwerp-plan is -gedurende de termijn van terinzagelegging- op werkdagen in te zien bij de afdeling ROVH in het gemeentehuis, van 08.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond tevens van 18.00 uur tot 20.00 uur. Gedurende de termijn dat het ontwerp-plan ter inzage ligt, kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken aan de gemeenteraad van Voorschoten, postbus 393, 2250 AJ Voorschoten.

NB de terinzagelegging betreft niet de bouwtekeningen van de woningen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie