Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omzet TakeitNow online computerwinkel groeit

Datum nieuwsfeit: 01-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

BILTHOVEN, 1 maart 1999. TakeitNow.com No 1 computerwinkel op web: omzet februari explosief gegroeid naar fl. 71.000; de gemiddelde dagomzet in februari is bijna verdubbeld ten opzichte van die een maand eerder.

De aanwezigheid van TakeitNow.com met een cobranded computerwinkel op Ilse en de aanwezigheid op Het Net dragen beiden sterk bij aan de gerealiseerde omzetgroei. De Multiscope-bereiksmeting van januari laat al zien dat TakeitNow.nl met stip de top 100 van best bezochte Nederlandse sites is binnengekomen en na een halve maand al de op een na beste bezochte online computersite heeft. Het bezoek over februari is opnieuw fors gestegen, waardoor TakeitNow.com verwacht de No 1 computerwinkel op het Nederlandse web te zijn geworden. Zeker qua omzet, omdat de concurrentie nauwelijks online orders aanvaart. In januari lag de omzet van TakeitNow.com nog op NLG 25.000 omzet (gecorrigeerd), en was de gemiddelde dagomzet vanaf de introductie op 14 januari nog fl. 1402. In februari lag de gemiddelde dagomzet op fl. 2532; 81% hoger dan in januari.

TakeitNow.com introduceerde op 14 januari dit jaar haar Nederlandse webwinkel voor computers en gerelateerde producten. TakeitNow.com werkt nauw samen met Computer 2000 als logistieke partner. Door opeenvolgende, stapsgewijze prijsverlagingen heeft TakeitNow.com de aanval gezocht in de pc-branche, waardoor haar site een goede ontvangst kreeg. Op basis van de snelle groei, de geografische uitbreiding naar de omringende Europese landen, en verbetering van het winkelconcept door het uitbreiden van de catalogus en toevoegen van meer betaalopties wordt uitgegaan van een jaaromzet in 1999 van NLG 6 miljoen. Er wordt gestreefd naar een beursintroductie binnen twee jaar.

Een van de unieke voordelen van TakeitNow.com is dat de prijzen lager liggen dan gebruikelijk in de Nederlandse computermarkt. Andere unieke voordelen van TakeitNow.com zijn: de meest uitgebreide online catalogus met 20.000 artikelen, efficiënte online bestelling, snelle en interactieve customer service, en 24 uur per dag & 7 dagen per week beschikbaarheid. Relatief veel bestellingen vinden plaats op zondag en in de avonduren, wanneer traditionele winkels gesloten zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- (info@takeitnow.nl) (TakeitNow.com: Anton Jurgens, communicatie)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie