Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Einde persoonsgebonden clubcard nabij

Datum nieuwsfeit: 01-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

1999-03-02

Einde van de PCC nabij

Nu de Nederlandse betaald voetbal clubs unaniem accoord zijn gegaan met de conclusies van de commissie Stekelenburg lijkt het einde van de Persoonsgebonden ClubCard nabij. De card die dit seizoen bij enkele clubs als proef werd ingevoerd lijkt op deze manier maar een kort leven beschoren.

Maandagavond werd het rapport van de commissie behandeld in de buitengewone ledenvergadering. Alle BVO's gingen unaniem accoord met het oordeel van de commissie Stekelenburg.

Het ziet er naar uit dat er binnenkort weer een voetbalkaartje gekocht kan gaan worden zonder dat men een clubcard bezit. Dit betekent dat iemand op zaterdagavond naar de kassa van het Arke Stadion zou kunnen gaan om een kaartje te kopen, zonder dat deze persoon een clubcard bezit.

De clubcard zal echter niet afgeschaft gaan worden. Dus indien je een kaartje wilt kopen in de voorverkoop (bij een verkoopkantoor van de Ticketbox) zul je dit nog steeds met een clubcard moeten doen. In dit geval wordt de clubcard dan gebruikt, zoals de card oorspronkelijk ook bedoeld was: als service card. Met een clubcard kon men namelijk ineens op meer dan 800 plaatsen in het land voetbalkaartjes kopen

1999-03-01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie