Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouw TransFerium 't Schouw A 44 op schema

Datum nieuwsfeit: 02-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland


2 maart 1999

Bouw TransFerium 't Schouw A 44 op schema

De bouw van het eerste TransFerium van Zuid-Holland op de kruising van de A44 en de N206 vordert gestaag en loopt geheel volgens planning. Zoals het er nu naar uitziet zullen de eerste 'Transferanten' begin juni gebruik kunnen maken van dit moderne overstapstation. Inmiddels is begonnen met de verharding en de bestrating van het TransFerium 't Schouw A44. De contouren van de wachtruimte worden langzamerhand zichtbaar en in een fabriek liggen de eerste delen klaar voor de voetgangersbrug.

Ook het in het TransFerium 't Schouw A44 geïntegreerde McDonald's restaurant is nagenoeg klaar. Wat nog ontbreekt is de luifel die McDonald's fysiek verbindt met het TransFerium. De funderingen voor de voetgangersbrug zijn gelegd en weldra wordt er een begin gemaakt met de montage van de brug op de bouwplaats. De losse sectiedelen hiervoor worden 's nachts aangevoerd om het verkeer in de omgeving zoveel mogelijk te ontzien. Ook nu ondervindt het dagelijkse verkeer vrijwel geen hinder van de werkzaamheden door een speciaal aangelegde noodverkeersinstallatie. Een constante doorstroom van het verkeer vanaf de A44 is hiermee gegarandeerd.

Snel, comfortabel en voordelig
Het TransFerium 't Schouw A44 zal voornamelijk gebruikt worden door automobilisten die reizen vanuit de regio Amsterdam en vanuit de Bollenstreek richting Den Haag. Om de dagelijkse file op de A44 te ontduiken kunnen automobilisten bij het TransFerium hun auto parkeren en verder gaan met de bus. Via een nagenoeg vrije busbaan volbrengt deze bus snel, comfortabel en voordelig het laatste deel van de reis. Voor automobilisten betekent dat minder last van files en geen problemen bij het vinden van een parkeerplek in het drukke Den Haag.

Veiligheid voorop
Het Transferium 't Schouw A44 kunnen automobilisten straks gebruikmaken van toiletten en telefooncellen. Direct naast de wachtruimte bevindt zich een McDonald's restaurant, waar een kopje koffie genuttigd kan worden. Bovendien is het Transferium hierdoor de gehele dag levendig, wat weer een belangrijk aspect is voor de veiligheid. Sowieso heeft veiligheid van het Transferium veel aandacht gekregen. Zo is het complex goed verlicht en zijn er continu camera's in gebruik.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie