Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio M verslaat Statenverkiezingen vanuit Houten

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Houten


Radio M komt naar Houten

16/02/99

Woensdag 3 maart a.s. zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Voorafgaand aan de verkiezingen maakt Radio M een aantal radioprogramma's over de provinciale thema's. Op maandag 22 februari a.s. komt de 'Stem van M' naar Houten. U bent van harte welkom om bij de opnamen aanwezig te zijn.

De opnamen van dit programma zijn in het Oranje Atelier (Onderdoor
15). U bent welkom vanaf 18.30 uur. De provincie Utrecht zal met informatiemateriaal aanwezig zijn. Ook kunt u aan de hand van een computerprogramma uw provinciale stem bepalen. Om ongeveer 18.45 uur spreken de Commissaris van de Koningin en Burgemeester A. de Jonge een welkomstwoord. Om 19.00 uur begint de radio uitzending. Onderwerp van de uitzending is de natuurontwikkeling in het Kromme Rijn gebied.

Na de uitzending vindt er nog een discussie plaats over de relatie tussen de gemeente en provincie. Dit wordt niet uitgezonden. Het belooft een interessant debat te worden tussen lokale en provinciale politici. We hopen u op maandag 22 februari te ontmoeten!

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie