Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezingen op Radio West

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VERKIEZINGEN OP RADIO WEST

Samen met Radio Rijnmond

18 februari 1999

Radio West verzorgt op woensdagavond 3 maart van 19.00 tot 23.00 uur een speciale uitzending over de verkiezingen voor Provinciale Staten. Uitslagen, commentaren, reportages, analyses en reacties van politici zijn onder meer in dit programma te beluisteren. Het centrale punt van uitzending is het provinciehuis in Den Haag.

Voor deze gelegenheid werkt Radio West nauw samen met Radio Rijnmond. Verslaggevers van Rijnmond en West gaan heel Zuid-Holland door. Radio West neemt op de hele uren de nieuwsbulletins over van Radio Rijnmond, aangevuld met West-berichten. Afsluiting van het verkiezingsprogramma is een debat over de uitslag met diverse lijsttrekkers. Als blijkt dat de uitslagen tegen 23.00 uur nog niet binnen zijn, gaat de uitzending langer door.

Lijsttrekkersdebat

Op de maandag voorafgaand aan de verkiezingen, 1 maart, zendt Radio West in samenwerking met Radio Rijnmond tussen 19.00 en 20.00 uur een lijsttrekkersdebat uit, live vanuit de Rijnmond-studio.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie