Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud nieuwsblad De Woudklank week 9

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Inhoud De Woudklank week 9:


-'Generalist' Alef Dekker nieuw PvdA-raadslid Opsterland


- Kerken Gorredijk luiden klokken na oproep Paus


- Simmer 2000-commissies opgericht
De plannen voor de grote Friezenreunie krijgen in Gorredijk steeds meer vorm. Als datum is nu definitief gekozen voor het weekend van 14 t/m 16 juli
2000. Een reuniecommissie wil zoveel mogelijk adressen van oud-Gorredijksters/Kortezwaagsters verzamelen. Volgens coordinatrice Ankie de Jong wil men ook de huidige inwoners bij de reunie betrekken.

Ook in Beetsterzwaag bestaan verregaande plannen voor de zomer van 2000. In Tijnje wil men uitsluitend tijdens de jaarwisseling naar 2000 een evenement organiseren, omdat later dat jaar ook het grootschalige vijfjaarlijkse dorpsfeest wordt gevierd.

Deze e-mail is verzonden door een medewerker van 'de Woudklank', nieuwsblad voor Opsterland e.o. De krant wordt elke donderdag, in een oplage van 17.400 (huis-aan-huis) verspreid. Uitgever: drukkerij/uitgeverij Hoekstra b.v., Emmeloord.
Algemene internetsite: www.fdhoekstra.nl/
Ons adres: Postbus 223, 8400 AE GORREDIJK.
E-mail: (wou@fdhoekstra.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie