Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sun komt met UltraSPARC-moederborden voor Linux

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Sun komt met UltraSPARC-moederborden voor Linux System Integrators Initiatief opent ISP-markt voor Linux

Sun Microsystems gaat een selecte groep System Integrators assisteren bij de ontwikkeling van krachtige en betaalbare Linux-oplossingen gebaseerd op SPARC-technologie. Door dit initiatief ondersteunt UltraSPARC nu de twee snelst groeiende enterprise-besturingssystemen: Solaris en Linux.

Met de SPARCengine Ultra AXi-processorborden van Sun kunnen System Integrators alle snelheids- en integratievoordelen benutten bij de ontwikkeling van door Linux ondersteunde platforms. De SPARCengine Ultra AXi-borden, voorzien van UltraSPARC IIi-processoren, zijn uiterst geschikt voor de toepassing van Linux en bieden kleine en middelgrote Internet Service Providers aanzienlijke prestatieverbeteringen en grotere schaalbaarheid.

Sun maakt sinds mei 1998 deel uit van Linux International en werkt sindsdien nauw samen met de Linux Community om Linux geschikt te maken voor het UltraSPARC- platform. System Integrators kunnen Linux voor UltraSPARC gratis downloaden van Internet-locaties die te vinden zijn op www.sun.com/software/linux

copyright © 1999 sun microsystems nederland bv, amersfoort. alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie