Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Levinsky hoogleraar Verbrandingstechnologie RUG

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rijks Universiteit Groningen


Levinsky benoemd tot hoogleraar Verbrandingstechnologie

Howard B. Levinsky (1953, Paterson, New Jersey, Verenigde Staten) is benoemd tot hoogleraar Verbrandingstechnologie binnen de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Levinsky studeerde scheikunde in New York en promoveerde daar in 1981 op het gebied van magnetische wisselwerkingen in organische kristallen. Hij kwam in 1981 naar Groningen om als postdoc bij de universiteit onderzoek te doen naar organische vaste stoffen met behulp van lineaire en niet-lineaire spectroscopie. Sinds 1985 is Levinsky werkzaam bij de N.V. Nederlandse Gasunie in Groningen, momenteel als programmamanager van het expertisegebied Verbranding. Zijn benoeming tot hoogleraar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie