Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LHV-brochure: 'PR en de huisarts'

Datum nieuwsfeit: 03-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

'PR en de huisarts'

LHV-nieuwsbericht van 22/02/99.

In samenwerking met de LHV heeft hoofdparticipant Janssen-Cilag bv een uitermate handzaam boekje over public relations in de huisartspraktijk uitgegeven. Behalve de bezoekers aan de Huisartsbeurs 1999 kunnen ook andere huisartsen het boekje gratis bestellen, echter zolang de voorraad strekt!

'Public Relations en de huisarts - een praktische aanzet' geeft u op duidelijke wijze inzicht in de basisaspecten van PR én wat u als huisarts daarmee kunt doen. Onderwerpen als kwaliteitsbeleving, verwachtingen van patiënten, imagoverbetering, ethiek en geloofwaardigheid maken het 24 pagina's tellende boekje tot een uiterst lezenswaardige en praktische handleiding. Een stappenplan en veel tips ter verbetering van uw PR in de praktijk dragen hiertoe bij. Bent u huisarts, bent u geïnteresseerd of heeft u het boekje tijdens de Huisartsbeurs niet kunnen bemachtigen, laat het dan even weten via (wviering@jacnl.jnj.com).

© copyright LHV 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie