Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhoudswerkzaamheden bosperceel "Villa Maas" Hilversum

Datum nieuwsfeit: 04-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hilversum


Onderhoudswerkzaamheden bosperceel Utrechtseweg 29 "Villa Maas".

Binnenkort wordt begonnen met opschonen van het bosperceel op het terrein van ‘Villa Maas’. Struiken, dode bomen en bomen die een gevaar opleveren voor wandelaars worden gerooid. Ook enkele bomen die te dicht op enkele waardevolle bomen staan worden gerooid. Deze bomen hinderen namelijk de groei van deze waardevolle bomen. Voor bomen met een kleiner stamdiameter dan 20 centimeter. is geen rooivergunning nodig. Voor dikkere bomen is wel een rooivergunning nodig. De rooivergunningen voor deze bomen worden op de gebruikelijke wijze gepubliceerd, (dat gebeurt op donderdag 4 maart) en liggen vanaf die datum ter inzage in de burgerleeskamer.
Het afval op het terrein wordt, een dezer dagen opgeruimd.Rooiwerkzaamheden die samenhangen met het toekomstige bouwplan kunnen nog niet worden uitgevoerd. Daarvoor zal te zijner tijd een aparte rooivergunning moeten worden aangevraagd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.G. Leskens (035-6292291).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie