Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 04-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

4 maart 1999

Man overvallen in woning
SCHIEDAM -- In zijn woning aan de Parkweg werd woensdagavond rond kwart over tien een 41-jarige man overvallen door een nog onbekende man.
Het slachtoffer werd daarbij op zijn hoofd geslagen en vastgebonden. De onbekende man doorzocht vervolgens het hele huis en ging er vandoor met een betaalpasje, cheques en audiovisuele apparatuur. Het slachtoffer zag kans om hulp te roepen, waarna de politie werd gewaarschuwd. Het slachtoffer werd met een hoofdwond overgebracht naar het Schieland Ziekenhuis. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Horecacontrole in centrum schiedam
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden, in samenwerking met medewerkers van Buma Stemra, woensdagavond een horecacontrole in het centrum van Schiedam.
In totaal werden tien horecagelegenheden gecontroleerd. Een restaurant aan de Broersvest werd gesloten, omdat de vergunningen niet in orde bleken. In drie horecagelegenheden werden enkele illegale cd's aangetroffen en in beslag genomen.
Bij een café aan de Appelmarkt werd een partij illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het aantal geconstateerde overtredingen was, vergeleken met de vorige horecacontrole, afgenomen. De politie van het district Schiedam spreekt dan ook van een goed verlopen controle.

Man aangehouden na verzet tegen bekeuring
SCHIEDAM -- Woensdagavond omstreeks kwart voor zes hielden politiemensen van het district Schiedam op het Nieuwlandplein een 29-jarige Schiedammer aan, nadat hij zich verzet had tegen het krijgen van een bekeuring.
De man kreeg de bekeuring, omdat hij op zijn fiets de kruising van de Burgemeester van Haarenlaan en de Nieuwe Damlaan overstak zonder gebruik te maken van het verplichte fietspad. Toen de politiemensen de man vroegen zich te legitimeren, werd hij agressief en schold de politiemensen uit. Toen hij vervolgens niet voldeed aan het verzoek plaats te nemen in de politiewagen en om zich heen begon te slaan ontstond een kleine worsteling. De man werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie