Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe projectleider Europese custodyactiviteiten bij BBL

Datum nieuwsfeit: 04-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

André Vanden Camp vervoegt de BBL 4 maart 1998.

De BBL heeft het genoegen de aanwerving van de heer André Vanden Camp, ontslagnemend Directeur-generaal bij de C.I.K. (Interprofessionele Effectendeposito- en Girokas), aan te kondigen. Hij zal de BBL vervoegen op 1 april eerstkomend.

Naast zijn toegeschreven taken zal de heer Vanden Camp, onder de verantwoordelijkheid van de Directeur-generaal van de Operationele activiteiten, het project sturen dat zowel op vlak van BBL als van ING de custodyactiviteiten op Europees vlak beoogt te ontwikkelen op schaal van de Groep in haar geheel.

De heer Vanden Camp werd geboren op 15 december 1957, hij studeerde aan de ULB waar hij een licentie in Informatica behaalde. In 1980 startte hij zijn loopbaan op de boekhouding van het Ministerie van Financiën. Vervolgens vervoegde hij het Ministerie van Binnenlandse zaken als analist. In 1986 werd hij benoemd tot Directeur van de informatica bij de Beurs van Brussel. Hij bouwde zo aan een goede reputatie in de Belgisch-financiële en internationale middens. In 1991 trad hij in dienst bij de C.I.K.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie