Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportdag De Biezen in Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 06-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nijmegen


Sportdag De Biezen op 6 maart

Op 6 maart vindt in de sportzaal De Zwaluw in Nijmegen een sportdag plaats. In februari zijn inwoners in de leeftijd van 25 t/m 50 jaar door het bureau Sportontwikkeling benaderd met de vraag of zij sportief actief zijn. Wie niet (meer) sportief is, maar dit wel wil worden, kon zich opgeven voor deelname aan het project Sport U Ook?.

Alle 140 mensen die zich hebben opgegeven, zijn uitgenodigd voor deelname aan de sportdag. Zij kunnen kennismaken met diverse takken van sport. Niet alleen door er naar te kijken, maar ook door zelf mee te doen met Bewegen op Muziek, skaten, badminton, basketbal of karate. Ook kan men diverse kleine testen doen. Op deze dag kunnen de deelnemers zich ook aanmelden voor het sportintroductieprogramma, dat deel uitmaakt van het project. In dit programma, dat twaalf weken duurt, kunnen zij kennismaken met genoemde sportactiviteiten en worden ook andere sporten aangeboden.

De activiteiten van dit project worden georganiseerd door Bureau Sportontwikkeling van de Gemeente Nijmegen, Bureau NijmegenPas, de GGD Regio Nijmegen, Sportschool IXAT, diverse sportverenigingen en sportleiders in Nijmegen. Heeft u vragen over dit project, of bent u tussen de 25 en 50 jaar oud en woonachtig in De Biezen en wilt u meedoen aan de activiteiten van het project Sport U Ook? dan kunt u op dinsdag, woensdag of donderdag contact opnemen met Mieke Vergeer, Bureau Sportontwikkeling, tel. 3299143.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie