Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rogatbrug Hoogeveensche Vaart krijgt nieuwe lagers

Datum nieuwsfeit: 08-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Drenthe


Stremming
Rogatbrug krijgt nieuwe lagers in balans

Assen, 2 maart 1999
Persberichtnummer 99-056Op maandag 8 maart en vrijdag 12 maart a.s. is de Rogatbrug over de Hoogeveensche Vaart gesloten voor verkeer vanwege werkzaamheden. De lagers in de balans bovenop de brug zijn defect. Ze moeten vervangen worden om vastlopen van de brug en eventueel verdere schade aan de brug te voorkomen.

Aanstaande maandag wordt de balans met enkele telescoopkranen van de brug afgehaald. Op het naastgelegen sluisterrein krijgt de balans nieuwe lagers. Het gevaarte wordt op vrijdag 12 maart weer teruggeplaatst op de brug. Aannemer Rusthoven voert de werkzaamheden uit.

Tijdens de werkzaamheden op maandag en vrijdag is verkeer over de brug niet mogelijk. Omleidingsroutes zijn ter plaatse aangegeven op borden langs de weg. Van dinsdag tot en met donderdag kan het verkeer gewoon van de brug gebruikmaken.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (05920) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie