Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 08-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week

In de week van 8 tot 13 maart zijn er geen veranderingen in vergelijking met de lopende week. Er is geen verkeer mogelijk op de Larenseweg tussen de Ampèrestraat en de Swammerdamstraat en er wordt verder gewerkt aan de rotonde voor Gooiland en de vervanging van de riolering op de Emmastraat tussen het Alberdingk Thijm College en de Oude Amersfoortseweg.

Omleidingsroutes

Debinenring kent vanuit de Langestraat een kleine omleiding over het parkeerterrein voor Gooiland, de Emmastraat en het Achterom. Staduitwaarts kunt u vanuit de Langestraat over de Neuweg en de Gijsbrecht van Amstelstraat richting Baarn en A27. Vanaf de Schapenkamp loopt de route stad uit door de Beatrixtunnel richting Jan van der Heijdenstraat en de buitenring.
Stad in wordt verkeer vanuit Baarn en Utrecht en vanaf de A27 over de Oosterengweg, Jan van der Heijdenstraat, Minckelersstraat richting Beatrixtunnel geleid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie