Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet-site brengt Nederlandse adviesbranche in beeld

Datum nieuwsfeit: 08-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persbericht
-----------

Internet-site Adviseur.net brengt Nederlandse adviesbranche in beeld

ZOETERMEER - Of u nu op zoek bent naar een chemisch technoloog, uw logistiek wilt optimaliseren, ondersteuning zoekt bij een bedrijfsovername, of dat u wilt emigreren maar u weet niet hoe... hulp is altijd dichtbij. Maandag 8 maart gaat de internet site adviseur.net van start, waar de 1,5 miljoen Nederlanders die regelmatig het www surfen, de weg vinden naar adviseurs in meer dan 150 specialismen.

Adviseur.net is de enige internet-site die op deze gedetailleerde wijze inzicht geeft in de specialismen in de adviesbranche. Zowel grote adviesbureaus als de kleine, zelfstandige adviseurs zijn erin opgenomen. De site beschikt over een krachtige zoekmachine om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zoeken is mogelijk niet alleen op specialisme maar ook op postcode, bedrijfsnaam, plaatsnaam en postcode(gebied), en combinaties daarvan.

Adviseurs kunnen zich voor een bescheiden bedrag in de Adviseur.net database laten opnemen. Ze kunnen hun deelname uitbreiden met presentaties, reactieformulieren, sites en internet-toepassingen. Als enige voorwaarde voor opname geldt dat het moet gaan om een onafhankelijk adviseur, dat wil zeggen niet gebonden aan een bepaalde leverancier.

Adviseur.net is een product van Corneliszoon uit Zoetermeer, adviseur.net/corneliszoon.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie