Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapportage over C2000 project

Datum nieuwsfeit: 08-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken

Brief aan de Tweede Kamer over C-2000

Hierbij bied ik u, mede namens de Ministers van Justitie, van Defensie en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een rapportage aan over het project C2000. Met deze brief wil ik u informeren over de stand van zaken van het project in verband met de beslissing over de gunning van het project C2000. Ter informatie heb ik bijgevoegd:

1. De samenvattingen van de contra-expertises, die ik in de afgelopen periode heb laten uitvoeren en een reactie van deze bureaus op de voorgestelde en genomen maatregelen. Ik verzoek u deze informatie tot aan het Algemeen Overleg van a.s. maandag als vertrouwelijk te behandelen. Vanaf 1 maart zullen de volledige rapporten ter inzage liggen bij de Griffie.

2. Stand van zaken van de internationale ontwikkelingen rond de Tetra standaard (de Europese standaard die wordt toegepast in C2000).

3. Een brief van de voorzitter van het korpsbeheerdersberaad.


***Zie het originele bericht voor downloaden in PDF-formaat***

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie