Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nijmegen zoekt vrijwilligers voor sportactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 09-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Vrijwilligers gezocht voor sportactiviteiten

Bureau Sportontwikkeling zoekt vrijwilligers voor sport- en spelactiviteiten. De activiteiten bestaan uit straatvoetbal, skaten en streethockey, pleintjesbasketbal en andere sporten en worden georganiseerd voor jeugd van 7 tot 18 jaar. Deze sporten worden van april tot september georganiseerd op de vele sport- en spelpleinen in Nijmegen. Als vrijwilliger assisteer je de sportleider die de verantwoordelijkheid heeft voor de activiteit. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het begeleiden van jeugd, het uitgeven en innemen van materialen, het bijhouden van kleine administratieve werkzaamheden en als je wilt kun je natuurlijk ook scheidsrechteren.

Het liefst zien wij een vrijwilliger die dicht bij een plein woont waar de sportactiviteit georganiseerd wordt. Je moet minimaal 18 jaar zijn en hoeft niet sportief aangelegd te zijn. Je moet het natuurlijk wel leuk vinden om met jeugd te werken. Voor dit vrijwilligerswerk krijg je geen vergoeding. Om je op te geven of/en voor informatie kun je bellen naar het sportbuurtwerk van de gemeente Nijmegen, tel. 3292244 of 3292242.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie