Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sybase Adaptive Server Enterprise voor 64-bits platforms

Datum nieuwsfeit: 09-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Sybase Adaptive Server Enterprise beschikbaar voor 64-bits computerplatforms

Nieuwe 64-bits 'backbone' maakt de concentratie van vele bedrijfskritische applicaties op één server mogelijk.

Maarssen, 8 maart 1999 - Sybase heeft een 64-bits versie van Adaptive Server Enterprise geïntroduceerd. Het betreft een 'backbone' waarmee een groot aantal bedrijfskritische applicaties op één 64-bits server kan worden geïmplementeerd zonder de prestaties van de gedistribueerde computeromgeving aan te tasten. Dat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

De nieuwe 'backbone' beschikt over alle faciliteiten om bestaande 32-bits applicaties en databases zonder enige aanpassing te migreren naar de 64-bits computerplatforms van Compaq/Digital, Hewlett-Packard, IBM en Sun Microsystems. Adaptive Server Enterprise draait bij deze fabrikanten al sinds juni 1998 met succes op servers met de 64-bits besturingssystemen Compaq/Digital UNIX, HP-UX, IBM AIX en Sun Solaris.

Adaptive Server Enterprise maakt deel uit van Sybase Enterprise Data Studio, een complete oplossing voor gedistribueerde informatiesystemen.

Adaptive Server Enterprise is geoptimaliseerd voor bedrijfskritische applicaties in gedistribueerde computeromgevingen met een onvoorspelbare belasting. Het biedt daarvoor een perfect schaalbare basis die optimale beschikbaarheid en prestaties van de server waarborgt. De toegang tot de centrale applicaties en gegevens wordt gerealiseerd met een geavanceerde query-technologie, die opvragingen vanuit de gedistribueerde omgeving analy-seert en optimaliseert. Dat leidt tot een uitgebalanceerde netwerkbelasting en korte responsetijden.

Sybase

Sybase Inc. behoort wereldwijd tot de tien grootste onafhankelijke softwareleveranciers. Het bedrijf helpt de concurrentiepositie van organisaties te versterken door ze op elk gewenste en benodigde locatie toegang te verschaffen tot computerapplicaties en informatie. Sybase's schaalbare en innovatieve producten, gecombineerd met professionele consultancy en verticale partnerapplicaties, bieden klanten een compleet platform voor het realiseren van geïntegreerde en bedrijfsgerichte informatiesystemen. Op basis van haar jarenlange ervaring en sterke reputatie op het gebied van informatie-management en applicatie-ontwikkeling, specialiseert Sybase zich in toenemende mate op de sterk groeiende markten van mobiele computergebruikers, data warehouses en Web-gebaseerde computeromgevingen. Wereldwijd bouwt een groot aantal gerenommeerde organisaties hun informatiesystemen met producten en technologie van Sybase. De marktsegmenten waarin het bedrijf het sterkst is vertegenwoordigd zijn de financiële dienstverlening, telecommunicatie, gezondheidszorg, uitgeverijen en de entertainment sector.

Aanvullende bedrijfsinformatie is te vinden op het Internetadres www.sybase.com en www.sybase.nl

Voor meer informatie:

Sybase Nederland B.V., Jeannette Bakker, marketing manager, telefoon: 0346 558409

of Presscom PR & Marketing B.V., telefoon 030-6051415, e-mail: (L.T.vrugt@inter.NL.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie