Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategisch Marketing Forum: kans om voor te blijven

Datum nieuwsfeit: 10-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Een uitgelezen kans om voor te blijven

Datum: mei 1999

De Academie voor Ondernemerschap organiseert in mei 1999 opnieuw het Strategisch Marketing Forum op verschillende universitaire lokaties in het land. Het forum is erop gericht om drukbezette managers en ondernemers, in een kort tijdsbestek, op interactieve wijze, kennis te laten nemen van de huidige ontwikkelingen en theorieen op marketinggebied.

Uit onderzoek naar de tijdsbesteding van managers en ondernemers blijkt dat hun gemiddelde werkbelasting 50 a 60 uur per week bedraagt. Tijd om de noodzakelijke vakliteratuur bij te houden, blijft nauwelijks over. Het forum bestaat daarom uit vijf avondcolleges. In slechts twee uur per avond presenteren universitaire docenten en praktijkdeskundigen verschillende visies van bekende marketingdeskundigen als Watson, Peppers, Kapferer en Schneider. Op basis van de theorie, die zij in het eerste uur behandelen, maken de docenten in het tweede, plenaire gedeelte een vertaalslag naar de praktijk waarin ruimte is voor interactie, discussie en persoonlijke inbreng. Men kan op deze manier toch voor blijven op de ontwikkelingen in het eigen vakgebied, zonder dat de opleiding een te grote belasting wordt. Een andere belangrijke functie van dit forum is dat er een platform wordt geboden voor de uitwisseling van ideeen met gelijkgestemden.

Voor deelname behoeft geen tijdrovende reis gemaakt te worden, de colleges vinden plaats op verschillende lokaties. Men kan kiezen uit Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. de aanvang van de avondcolleges sluit direct aan op het einde van de werkdag.

Kosten
De kosten voor deelname aan het Strategisch Marketing Forum zijn fl. 1.895,- per deelnemer, inclusief syllabus met samenvattingen, lichte maaltijden en consumpties. De bijbehorende boeken kunnen tevens worden besteld. Snelle beslissers die voor 9 april inschrijven, ontvangen een boekenbon t.w.v. honderd gulden of een jaarabonnement op het maandblad Next!.

Voor verdere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het studiesecretariaat van de Academie voor Ondernemerschap, telefoonnummer 0800-0405 of via de internetsite (www.rug.nl/aog).

Organisatie: Academie voor Ondernemerschap

adres: Burgemeester Stramanweg 101

woonplaats: Amsterdam

Telefoon: 020 - 430 02 10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie