Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Internet Advertising '99 over effectief adverteren

Datum nieuwsfeit: 10-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten Amsterdam, 10 maart 1999.

Internet Advertising '99 Een congres over effectief adverteren op internet

Als opvolger van het succesvolle seminar Webvertise '98 organiseert NetEvents op 6 mei 1999 het congres Internet Advertising '99. Internet Advertising is hét congres voor wie alles wil leren over effectief adverteren op internet. Deelnemers krijgen een totaaloverzicht van alle mogelijke toepassingen, oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van online adverteren.

Gouden Spin Awards '99 Tijdens het diner na afloop van het congres worden - net als vorig jaar - de Gouden en Zilveren Spin Awards uitgereikt voor de beste reclame-uitingen op internet. In navolging van de Lampen voor reclame en vormgeving in traditionele media zijn de Spin Awards de erkende prijzen voor internet advertising.

De Awards zijn bedoeld om bedrijven die online advertising reeds toepassen in hun communicatiestrategie erkenning te geven en zijn tevens een motivatie voor zowel opdrachtgevers als ontwerpers en creators om een advertentiecampagne voor internet innoverend, effectief en interactief te maken.

Er worden awards toegekend in vijf categorieën: * Beste Banner * Beste Branding Website * Interactieprijs (voor de beste technische applicatie) * Crossmediaprijs (voor de beste integratie tussen oude en nieuwe media) * Beste internet advertising campagne

Een onafhankelijke vakjury, bestaande uit tien internet advertising professionals, beoordeelt de inzendingen zowel op interactiviteit, creativiteit en effectiviteit als op de toelichting van de inzender.

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Internet Advertising '99.

NetlinQ NetlinQ Groep Gerard Brandtstraat 26-28, 1054 JK Amsterdam Tel: +31 (0)20 607 75 00, Fax: +31 (0)20 607 75 01 Email: (info@netlinq.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie