Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 10-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 9 Maart

TELEFOON WEG

Uit een gebouw aan de Burg.de Kuijperlaan in Veghel is maandagmiddag een telefoon gestolen. Het apparaat werd uit een jas weggenomen die over een stoel hing. Waarde ruim f.900,--.

AUTO GESTOLEN

Op de Kastanjestraat in Veghel is tussen maandagavond en dinsdagmiddag een rode Volkswagen Golf gestolen, kenteken DX-LF-97. Waarde niet bekend.

VROUW GEWOND

Een inwoonster van Veghel is dinsdagmiddag op de Eemshof in Veghel met haar fiets tegen een stilstaande personenauto gereden. De vrouw is met letsel aan het rechterbeen overgebracht naar het ziekenhuis.

VREDESACTIVISTEN AANGEHOUDEN

Op een militair terrein aan de Boekelseweg in Erp zijn vanmiddag twee vredesactivisten aangehouden door medewerkers van de koninklijke marechaussee. De verdachten, een man en een vrouw, worden momenteel verhoord aan het bureau in Uden. Zij weigeren hun identiteit op te geven. De twee verdachten zijn vanmorgen met vier andere personen in de Ascon-zendmast geklommen. Het zestal had diverse spandoeken aangebracht met daarop anti-militaristische leuzen. Op dit moment zitten de overige vier personen nog in de mast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie