Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duiverman hoogleraar Kindergeneeskunde en pulmonologie

Datum nieuwsfeit: 10-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijks Universiteit Groningen

Duiverman benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde, in het bijzonder de pulmonologie

Dr. E.J. Duiverman is benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde, in het bijzonder de pulmonologie bij de Faculteit der Medische Wetenschappen. Kinder-pulmonologie is een belangrijk specialisme binnen de kindergeneeskunde. Chronische luchtwegproblemen behoren tot de meest voorkomende aandoeningen bij kinderen. Het aantal kinderen met astmatische klachten lijkt toe te nemen. Longaandoeningen bij kinderen kunnen zonder goede behandeling leiden tot blijvende schade op volwassen leeftijd. Daarnaast komen er ook levensbedreigende longziektes voor bij jonge kinderen. De Beatrix Kinderkliniek van het Academisch Ziekenhuis Groningen heeft een volledig geoutilleerd longfunctiecentrum en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie