Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Helmond

Datum nieuwsfeit: 10-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond
Persberichten 10 maart 1999/

Berichten uit Helmond
Helmond: Luchtdrukpistool ingenomen
Dinsdagmiddag 9 maart omstreeks 16.30 uur, heeft de politie een luchtdrukpistool met de bijbehorende kogeltjes inbeslaggenomen. Het pistool en de kogeltjes behoorden toe aan twee jongens, 15 en 13 jaar oud, uit Helmond. De jongens werden aangetroffen op de Eva Monixweg. Het pistool is inbeslaggenomen. De jongens worden doorverwezen naar het Halt-bureau.

Helmond: Gestolen auto in kanaal
Dinsdag 9 maart omstreeks 19.50 uur, is er in het water van de Zuid-Willemsvaart tussen sluis 8 en 9, een gestolen auto aangetroffen. De auto is ontdekt nadat een schipper er met zijn boot overheen was gevaren. De auto, een grijze Opel Kadett, was op 3 maart in Eindhoven gestolen.

Helmond: Volière leeggehaald
Tussen dinsdagmiddag 17.15 uur en woensdagmorgen 06.30 uur, heeft men een volière achter een woning aan de Schovenhorstweide leeggehaald. Men is via de achtertuin van de buren bij de volière gekomen en heeft het slot van de deur verbroken. Uit de volière zijn 20 kanaries weggeno men. Tien zogenaamde gladkop kanaries en 10 kuifkanaries.

Helmond: Inbraak in garagebox
Vanmorgen 10 maart omstreeks 08.30 uur ontdekte de huurder van een garagebox aan de Berlaerstraat, dat er in de box was ingebroken. Weggenomen werden diverse trays met levensmiddelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie