Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond Samen beheren wij het Rond Houten

Datum nieuwsfeit: 11-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Houten

Samen beheren wij het Rond
09/03/99

Het is tijd om het initiatief Samen beheren wij het Rond onder de loep te nemen. Daarvoor heeft de gemeente een derde informatie-avond in het kader van wijkgericht werken georganiseerd op donderdag 11 maart 1999. Deze bijeenkomst is bedoeld voor een breed publiek (bewoners, ondernemers enzovoorts). De belanghebbenden kunnen van gedachten wisselen over alles wat voor hen in het centrum van belang is. De heer W. Jansen van de afdeling Openbare werken zal een toelichting geven met betrekking tot de ontwikkelingen binnen het wijkgericht samenwer-ken. De heer M. van Rossum van de afdeling Openbare Werken zal een toelichting geven over de stand van zaken met betreking tot de klankbordgroep.

Tijdens de pauze kunt u de verschillende soorten klinkers bekijken die gebruikt zullen worden in de proefvakken voor de oversteekplaats bij De Vershof. Na de pauze zal de heer K. van Zutphen van de politie een korte uiteenzetting geven over het thema handhaving. Bovendien zal het onderwerp laden en lossen en de uitstallingen voor de winkels ter sprake komen.
Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen op donderdag 11 maart om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie