Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com koopt NBX, marktleider in LAN-telefonie

Datum nieuwsfeit: 11-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

3Com koopt NBX, marktleider in LAN-telefonie

Versnelde ontwikkeling van multiservice netwerken

Maarssen / Brussel, 11 maart 1999 - 3Com neemt het Amerikaanse NBX Corporation over. NBX ontwikkelt betrouwbare en krachtige netwerkgebaseerde telefoniesystemen voor geïntegreerde spraak- en datacommunicatie in kleinzakelijke LANs en in WANs. De acquisitie is gericht op versnelde ontwikkeling van 'geconvergeerde' netwerken voor spraak-, video- en datacommunicatie.

Vooral kleine bedrijven zullen profiteren van NBX's toonaangevende technologie die nu geleverd en ondersteund zal worden door 3Com. 3Com heeft al een leidinggevende positie in de kleinzakelijke markt van netwerksystemen en -producten voor Internet-toegang, gezamenlijk gebruik van kantoorcomputers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie