Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsgids Haarlem 1999 verschenen

Datum nieuwsfeit: 11-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Stadsgids Haarlem 1999 is uit

Op de drempel van het millennium heeft de gemeente Haarlem voor het omslag van de Stadsgids 1999 gekozen voor een illustratie in stijl, een foto van het monument voor de 21ste eeuw.

In de stadsgids, die in een oplage van 75.000 exemplaren verschijnt, naast informatie over gemeentebestuur en de gemeentelijke organisatie adressen van heel veel verschillende verenigingen en instellingen in de stad. Buurt- en wijkwerk, sport, gezondheidszorg, kunst en cultuur, maar ook juridische hulpverlening, media, politiek en ouderen, de adressen zijn in de Stadsgids Haarlem te vinden.

De Stadsgids Haarlem 1999 wordt de komende weken huis aan huis in Haarlem verspreidt. Haarlemmers die de stadsgids niet krijgen, bijvoorbeeld omdat zij een nee/nee sticker op hun brievenbus hebben, kunnen de gids afhalen in het Gemeentelijk Infocentrum, Stadhuis, Grote Markt 2 en bij alle filialen van de Stadsbibliotheek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie