Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mobiliteitsbank rijksambtenaren van start

Datum nieuwsfeit: 11-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken

Mobiliteitsbank rijksambtenaren van start

11 maart 1999
Donderdag 11 maart is de Mobiliteitsbank voor rijksambtenaren van start gegaan, een voorziening waarmee rijksambtenaren vanaf de computer op hun werk kunnen werken aan hun loopbaanontwikkeling. De bank biedt inzicht in 200 à 300 interne vacatures bij de rijksoverheid (in Den Haag en in de rest van het land) en ruim 10.000 externe vacatures uit kranten en tijdschriften. Maar de bank is meer dan een vacaturebank alleen; zo biedt hij ook informatie over zo'n 8000 opleidingen, beroepeninformatie, tips voor ontwikkeling van de eigen loopbaan en actuele gegevens over de arbeidsmarkt.
De Mobiliteitsbank is een gezamenlijk project van alle ministeries en een aantal uitvoerende diensten van de rijksoverheid. Met de Mobiliteitsbank wordt het voor de rijksambtenaren gemakkelijker een overstap naar een ander ministerie of andere dienst te maken, of eventueel buiten de rijksoverheid een baan te vinden. Vanaf vandaag kunnen alle medewerkers van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij de Mobiliteitsbank raadplegen. Later dit jaar zijn ruim 110.000 rijksambtenaren op ministeries en rijksdiensten erop aangesloten. De Mobiliteitsbank is niet toegankelijk voor anderen dan rijksambtenaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie