Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: Pogingen om kaasrijpings-enzymen vast te houden

Datum nieuwsfeit: 12-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Landbouwuniversiteit Wageningen


*vr 12-03-99 POGINGEN OM KAASRIJPINGS-ENZYMEN VAST TE HOUDEN


tijd 16:00 uur

onderwerp promotie ing. A. de Roos, Delft
titel The adsorption of lysozyme and chymosin onto emulsion droplets and their association with caseins
promotor(en): prof. dr. ir. P. Walstra (em. hoogleraar zuivelkunde)
informatie afd. voorlichting en pr, Godelief Nieuwendijk, tel. 0317-482177

De rijping van kaas kan worden versneld door toevoeging van enzymen aan de melk. Deze enzymen verdwijnen echter vaak weer met de wei en komen dan niet in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie