Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie mogelijk voor vernieuwing in tuinbouw

Datum nieuwsfeit: 15-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TuinbouwNet

Subsidie mogelijk voor vernieuwing in tuinbouw

Tuinbouwbedrijven kunnen subsidie aanvragen voor vernieuwingen die zij in samenwerking met andere Europese bedrijven ontwikkelen. Eind februari is het startschot gegeven voor het Vijfde Kaderprogramma, een Europese subsidiebron voor onderzoek en technologieontwikkeling. Er is een bedrag van circa 5 miljard gulden beschikbaar voor innovatieve projecten. Ook kleine bedrijven zonder onderzoekscapaciteit, kunnen beroep doen op deze subsidies.

De komende weken organiseert Senter verschillende voorlichtingsbijeenkomsten. Dan wordt uitgelegd wat het doel is van dit subsidieprogramma en wie eraan kunnen deelnemen en onder welke voorwaarden. Ook worden er tips gegeven voor het schrijven van een projectvoorstel. De kosten voor deelname bedragen 50 gulden. Meer informatie over de bijeenkomsten of het subsidieprogramma is te verkrijgen bij Senter (Ginus Ipema, telefoon 070 - 3610254).

De bijeenkomsten vinden plaats in Deventer (17 maart), Den Haag (23 maart), Eindhoven (24 maart), Utrecht (31 maart) en Groningen (1 april). Via een formulier kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor een bijeenkomst. Dat formulier is aan te vragen bij EG-Liaison (Lucinda Babb, telefoon 070 - 3610250).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie