Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gasunie kiest Mobitex-netwerk voor buitendienst

Datum nieuwsfeit: 16-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
RAM Mobile Data persbericht

Persbericht

Gasunie kiest Mobitex-netwerk voor buitendienst

Maarssen, 15 maart 1999 - De Gasunie heeft voor de communicatie met zijn mobiele technici gekozen voor het Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data. Samen met business partners Hispex - verantwoordelijk voor systeemintegratie en applicatiebouw - en Compaq - verantwoordelijk voor levering en installatie van de hardware - levert RAM Mobile Data in maart een volledig operationeel mobiel datacommunicatiesysteem op.

Met het mobiele netwerk van RAM Mobile Data krijgen, naast de zevenhonderd medewerkers van de afdeling Technische Bedrijfsvoering, ook tweehondervijftig mobiele regiotechnici en zesentwintig mobiele hoofdtechnici toegang tot de SAP-module met alle werkopdrachten en bijbehorende actuele informatie. Tevens kunnen de mobiele technici hun bevindingen voortaan, zonder extra administratieve handelingen, direct terugkoppelen naar het centrale SAP-systeem.

Doorslaggevende argumenten voor de keuze van de Gasunie waren de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van het Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data. De uitwisseling van bedrijfskritische informatie tussen de mobiele werkplek en het SAP-systeem verloopt via het Mobitex-netwerk moeiteloos en probleemloos.

RAM Mobile Data
RAM Mobile Data Nederland is de grootste gespecialiseerde aanbieder van producten en diensten voor mobiele datacommunicatie in Nederland. Daartoe maakt RAM Mobile Data gebruik van het eigen Mobitex-netwerk (operationeel sinds 1993), en van de GSM-diensten van Libertel. Sterke partijen als BellSouth, France Telecom en NPM Capital legden de basis voor RAM Mobile Data. Door middel van het toegewijde Professional Services team heeft RAM Mobile Data de beschikking over uitgebreide expertise op het gebied van draadloze datacommunicatie en beschikt het over de middelen en de deskundigheid voor een optimale dienstverlening. Geselecteerde Business Partners bieden totaaloplossingen op basis van het product- en dienstenaanbod van RAM Mobile Data. Met deze oplossingen verbeteren klanten hun bedrijfsvoering en concurrentiepositie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie