Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Regiovisie Groningen-Assen

Datum nieuwsfeit: 17-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws Gemeente Groningen

Informatieavond Regiovisie Groningen-Assen 2030 10 maart 1999
Het overleg tussen twee provincies en vijftien gemeenten heeft tot resultaten geleid: de Regiovisie Groningen-Assen 2030 staat uitgewerkt op papier. In concept. Ook een ontwerp-uitvoeringsconvenant ligt klaar.
In de regiovisie is de gezamenlijke ontwikkeling van stad en regio na 2005 vastgelegd.Wonen, werken en recreëren in de regio Groningen-Assen. Dat betekent bouwen van woningen, ontwikkelen van bedrijfsterreinen en kantoorlocaties. Zorgen voor een goede afwikkeling van het verkeer. En het behouden van landschappen, ecologische structuren en natuurgebieden. In evenwicht en in samenhang.
Nu is het tijd om de bewoners in het regiogebied te informeren. Hiervoor zorgen de betrokken gemeenten afzonderlijk. De gemeente Groningen doet dat met een informatiebijeenkomst op woensdag 17 maart aanstaande. Wethouder Willem Smink en gedeputeerde Mirjam de Meijer zijn aanwezig.
Bent u geïnteresseerd in de regiovisie en de gevolgen voor de stad? Dan bent u op 17 maart welkom in de hal van de dienst RO/EZ, Ged. Zuiderdiep 98 in Groningen. De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur.
Een samenvatting van het rapport Regiovisie Groningen-Assen 2030 is verkrijgbaar bij de balie van de dienst RO/EZ aan het Zuiderdiep op werkdagen tussen 9 en 17 uur. Daar ligt ook het volledige rapport ter inzage.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie